MMS Hape China Kok Tidak Bisa, Bang? (Edisi 6/11/12)

 

 

MMS Mito 588
Aslkm. Punteun kang jasmin, abdi bade naros, abdi teh gaduh hp MITO 588, pmi ngirim foto lwat MMS teh teu ka krm, pmi tos lami kalamian muncul bacaan “Kesalahan sambungan COMM.” Kdah dirobah naona atw slah naona nya, sateuacana nuhun. Wassalam- Ernie, Cililin (087722495xxx)
 Bang Jasmin: Hapunten pisan ceu Erni Cililin sanes abi alim ngebantos, kumargi teu sadaya handphone tiasa ngintun MMS, pami teu lepat mah hapena kedah support GPRS. Teras, pami ningal dina merek sareng type hape, atanapi hape china anu sanes, asana sesah milari anu sesuai standar trend kemajuan teknologi sepertos GPRS, HSDPA atanapi 3G. Janten, sakumaha carana oge anu namina hape china, ayana sakitu nya sakitu wae teras, teu tiasa dirobih, diulik boa menu setingan, aplikasi atanapi softwarena. Wios atuh ceu, hoyong ngintun photo sih gampil, ngawiat wae ka tatanggi, mung omat nya’ ulah salah alamat. (**) 

 

Bookmark and Share